Tervetuloa seuraamaan blogiani! Olen erittäin innostunut tämän blogin aloittamisesta, toivottavasti viihdyt tarinoideni parissa! Voisin siis näin aluksi kertoa jotain itsestäni. Olen tällainen aika tavallinen tyttö täältä Turusta. Työskentelen täällä kotikaupungissani korusuunnittelijana, mikä on kaiken kaikkiaan ikuinen unelmatyöni! Ja tulen varmasti kertomaan siitä myös tässä blogissani. Lisäksi olen aikamoinen koiraintoilija. Minulla on aivan ihana pikku mopsi, josta tulen myös kertomaan teille.

Tämän blogin aiheena olen siis minä – voi kuinka itserakkaalta kuulostankaan – ja koirani, sillä olemme sellainen erottamaton parivaljakko, että en voisi kertoa elämästäni, jos en voisi kirjoittaa myös hänestä. Koirat ovat todellinen rakkauden kohde elämässäni ja saatan jakaa täällä paitsi kertomuksia omasta vintiöstäni, myös ihan yleisempääkin asiaa ja vinkkejä muille koiranomistajille. Täytyy tässä katsoa, että millaiseksi tämä blogi tulee vielä kehkeytymään. Koirajuttuja on siis varmasti luvassa.Tulen varmasti kertomaan myös siitä, millainen on ihan tavallinen päiväni Turussa, tässä välillä enemmän ja välillä vähemmän kiinnostavassa kaupungissa. Työskentelen siis korusuunnittelijana eli suunnittelen ja teen erilaisia koruja. Varmaan tästä johtuen arvostan kaikkea muutakin itsetehtyä ja shoppailen usein erityisesti Turun paikallisissa putiikeissa, joista saa kaikkea käsintehtyä, taidokasta ja laadukasta tavaraa. Käsintehdyissä esineissä on vain sitä jotakin. Uniikkiutta, aitoutta ja eräänlaista lämpöä, jota massatuotetuista kapineista ei vaan löydy. Pidän siis shoppailusta, joskus varmaan vähän liikaakin. Tietysti teen koruja itselleni ja myös kavereilleni, mikä sitten puolestaan johtaa helposti siihen, että korut tarvitsevat tietysti myös arvoisensa vaatteet, kengät ja asusteet.

Töiden lisäksi ei sitten tunnu paljon aina aikaa jäävänkään millekään muulle. Jos en vietä aikaa kavereiden kanssa, lähinnä hengailen koirani kanssa – kaikkea aktiviteettiahan senkin kanssa voi tehdä, ihan tällaisissa perusjutuissa, kuten ulkoiluttamisissa sun muissa menee tietty aikaa. Muutenkin vapaa-aikani pyörii aika lailla noiden karvaturrien ympärillä – siis muidenkin kuin omani.

Koirista – ja vähän muustakin

Esimerkiksi aika paljon tulee pörräiltyä tuolla netissä, esim. koira-aiheisilla sivustoilla ja sitten tietysti somessa muiden koiraintoilijoiden, joita on muuten paljon, kanssa. Sitten mulla on ihan tämmöisiä ”tosielämänkin” koiraharrastajakavereita, joiden kanssa juttu pyörii paljon juuri noiden koirien ympärillä. Mutta älä nyt aivan säikähdä ja lopeta lukemista tähän paikkaan, kirjoitan kyllä tässä blogissani välillä jotain muutakin kuin ihan vain pelkkää koirajuttua.Aika jännittävää tämä blogin perustaminen on kyllä ollut – en ole siis aiemmin pitänyt blogia. Se on pyörinyt ajatuksissani todella kauan, mutta aina se on vain jotenkin jäänyt. Ehkä olen ollut jopa ihan liian itsekriittinen, ajatellut, että kiinnostaako ketään sitten ollenkaan juttuni ja elämäni. Toivottavasti kiinnostaa, mutta tässä varmaan kaikki tältä kertaa. Jatkathan ihmeessä blogini lukemista!